За въпроси и връзка с нас:  0899 190 067

DETERSFUSO ITALY - МИСЛИ ЗА УТРЕ

ЕКОЛОГИЧНO, ПРАКТИЧНО, ЕФЕКТИВНО И ИЗГОДНО ПОЧИСТВАНЕ ОТ DETERSFUSO

Здравейте почитатели на италианските перилни и почистващи препарати. След дълго време на лутане из между много магазини и най-различни марки решихме да предложим на ВАС нашите клиенти нещо по-различно, нещо което е в страни от масово познатите почистващи препарати. Необходимо е да помислим за заобикалящата ни природа и за това какво оставяме след нас. Вече близо 5 години ние се стремим да предлагаме на пазара наливни перилни и почистващи препарати. В основата на това наше решение бе да спрем да плащаме всеки път за бутилки, кутии и всякакви други опаковки, които след като изразходим препарата стават непотребни, като по този начин ставаме съпричастни към опазването на заобикалящата ни природа. Ние Ви предлагаме да избирате от над 85 вида оригинални наливни перилни и почистващи препарати на италианската марка DETERSFUSO.

Detersfuso Италия създава продукти с отношение към околната среда. Когато MAFO SRL ITALY създават своята производствена линия с продукти, се запитват какво трябва да се направи, за да може потребителите да допринесат за защитата на околната среда. Отговора е в създаването на наливни перилни, почистващи и козметични продукти, достъпни за всички. Така се ражда и марката Detersfuso. Продуктите съдържат висококачествени активни съставки, като концепцията за насипно състояние позволява да се използва опаковката повторно и повече пъти. Течните перилни, почистващи и козметични продукти са създадени природосъобразно и струват по-малко от почистващите препарати на основните марки.

В България продуктите с марка Detersfuso се предлагат от КА КЛИЙН ООД от началото на 2016 година. Много от нашите клиенти веднъж опитали наливните продукти се убеждават в тяхната ефективност, концентрация и достъпност.

Помислете за утрешният ден и използвайте опаковките на вашите течни препарати многократно. Ние Ви даваме възможност да закупувате избрано от вас количество от всеки един препарат / продукт/, който предлагаме. Всички клиенти които предпочитат да ни посетят в нашашите физически магазини в град Бургас могат да донесат със себе си любимите си бутилки, а ние ще ги напълним с избрани от Вас продукт и количество.

Продуктите са 100% разработени и произведени в ИТАЛИЯ.

Сравнение на продукти