За въпроси и връзка с нас:  0899 190 067

ДОСТАВКА НА СТОКА

Скъпи клиенти искаме да Ви информираме, че извършваме доставки в цялата страна посредством куриерските услуги на SPEEDY и ECONT. Всички поръчки се потвърждават от наш оператор, който ще се свърже с Вас за да уточни детайлите по поръчката Ви. Всички поръчки се обработват и изпращат в рамките на 24 часа. Поръчки които не са потвърдени по телефон не се изпращат. Поръчките които са изпратени до избран от Вас офис на куриер, но не са потърсени от Вас се връщат след 5-ят ден и вашият профил автоматично се изтрива от сайта www.NALIVNIPREPARATI.com.

ДОСТАВКАТА В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС Е БЕЗПЛАТНА, НЕЗАВИСИМО ОТ СТОЙНОСТА НА ПОРЪЧКАТА!!!

Всички поръчки за страната на стойност на и над 80,00 лв са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до всеки офис в страната на куриерска фирма SPEEDY.

Ако изпитвате затруднения с организирането на доставката на избрани от вас продукти не се колебайте да се свържете с нас на тел: 0899 190 067.

Ориентировъчни цени за доставка

За Ваше удобство и коректност от наша страна, може да разгледате таблиците по долу за цените на доставките с куриски фирми ECONT и SPEEDY при определени килограми на Вашата поръчка.

Цени на курирска фирма SPEEDY до офис в зависимост от кг. на пратката.

Цени на курирска фирма EKONT до офис в зависимост от кг. на пратката.

Всички пратки се изпращат с опция "Преглед на пратката" преди да бъде заплатена съответната стойност за нея.

Сравнение на продукти