За въпроси и връзка с нас:  0899 190 067

Продукти

Филтри

Категории

Разновидности

Количество

Производители

Ценови диапазон

Вид

Detersfuso

Detersfuso Изображение

ЕКОЛОГИЧНO ЕФЕКТИВНО И ИЗГОДНО ПОЧИСТВАНЕ

Detersfuso Италия създава продукти с отношение към околната среда. Когато MAFO SRL ITALY създават своята производствена линия с продукти, се запитват какво трябва да направим, за да позволим на потребителите да допринесат за защитата на околната среда. Отговора е в създаването на наливни перилн, почистващи и козметични продукти, достъпни за всички. Така се ражда и марката Detersfuso. Продуктите съдържат висококачествени активни съставки, като концепцията за насипно състояние позволява да се използва опаковката повторно и повече пъти. Течните перилни, почистващи и козметични продукти са създадени природосъобразно и струват по-малко от почистващите препарати на основните марки. 

В България продуктите с марка Detersfuso се предлагат от 2016 година. Много от нашите клиенти веднъж опитали наливните продукти се убеждават в тяхната ефективност, концентрация и достъпност.

Продуктите са 100% разработени и произведени в ИТАЛИЯ.

Detersfuso

ЕКОЛОГИЧНO ЕФЕКТИВНО И ИЗГОДНО ПОЧИСТВАНЕ Detersfuso Италия създава продукти с отношение към околната среда. Когато MAFO SRL ITALY създават своята производствена линия с продукти, се запитват какво трябва да направим, за да позволим на потребителите да допринесат за защитата на околната среда. Отговора е в създаването на наливни перилн, почистващи и козметични продукти, достъпни за всички. Така се ражда и марката Detersfuso . Продуктите съдържат висококачествени активни съставки, като концепцията за насипно състояние позволява да се използва опаковката повторно и повече пъти. Течните перилни, почистващи и козметични продукти са създадени природосъобразно и струват по-малко от почистващите препарати на основните марки.  В България продуктите с марка Detersfuso се предлагат от 2016 година . Много от нашите клиенти веднъж опитали наливните продукти се убеждават в тяхната ефективност, концентрация и достъпност. Продуктите са 100% разработени и произведени в ИТАЛИЯ.
Сравнение на продукти