За въпроси и връзка с нас:  0899 190 067

Продукти

Филтри

Категории

Разновидности

Количество

Производители

Ценови диапазон

Вид

Eco Bolle

Eco Bolle Изображение

ECO BOLLE е един от водещите производители в Италия на пълна гама наливни препарати за професионална употреба и в домашни условия. Eco Bolle предлага висококачествени продукти на достъпни цени, като всички продукти са естествено биоразградими и тъй като са наливни те изискват минимално използване на пластмасови материали. По този начин е възможно да се намали въздействието върху околната среда и в същото време да се намалят крайните цени за потребителите.

ECO BOLLE обработва своите почистващи препаратии при температура от 260 °. Тази висока температура позволява да се направи консистенцията и аромата на продукта хомогенни и трайни. 

ECO BOLLE развива и произвежда своите продукти изцяло в ИТАЛИЯ.

Eco Bolle

ECO BOLLE е един от водещите производители в Италия на пълна гама наливни препарати за професионална употреба и в домашни условия. Eco Bolle предлага висококачествени продукти на достъпни цени, като всички продукти са естествено биоразградими и тъй като са наливни те изискват минимално използване на пластмасови материали. По този начин е възможно да се намали въздействието върху околната среда и в същото време да се намалят крайните цени за потребителите. ECO BOLLE обработва своите почистващи препаратии при температура от 260 °. Тази висока температура позволява да се направи консистенцията и аромата на продукта хомогенни и трайни.  ECO BOLLE развива и произвежда своите продукти изцяло в ИТА ЛИЯ.
Сравнение на продукти